Articole

Întreabă un trainer #19

Cam la cât timp se modifică suportul de curs? În funcție de ce?

Suportul de curs se modifică atunci când se modifică obiectivele și structura programului de dezvoltare și / sau periodic, cu scopul de actualizare a informațiilor. Perioada la care se face actualizarea depinde de „durata de viață” a informațiilor din domeniul la care face referire suportul de curs.

Intreaba un trainer 19 - Razvan Goga - card

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.