HUMANCO » Echipa

Training & development

Echipa HUMANCO

Despre HUMANCO

HUMANCO s-a născut în 2008, cu scopul de a facilita accesul persoanelor fizice la proiecte de învățare și dezvoltare.

Între 2010 și 2013, am fost implicați într-un proiect POSDRU prin care am contribuit la formarea a 300 de antreprenori și manageri în competențe antreprenoriale și leadership. Cu timpul, am preluat parte din cursurile deschise și toate certificările ANC pe care ATU Consulting le avea în portofoliu.

De mai bine de 10 ani, suntem alături de cei care doresc să învețe, să crească, să își îmbunătățească abilitățile sau să își găsească direcția de dezvoltare.

La fel ca viața, învățarea este un proces și totodată o călătorie. Iar a ne dezvolta, la fel ca a trăi, înseamnă a acționa și a (ne) descoperi constant.

Clădim cadre favorabile dezvoltării și încurajăm învățarea pe tot parcursul vieții. Concepem și livrăm cursuri autorizate ANC, programe și ateliere pentru dezvoltare personală și oferim servicii de coaching individual. Ne dorim să contribuim pozitiv la cât mai multe astfel de călătorii personale.

Te invităm să ne fii alături în continuare și să alegi ceea ce ți se potrivește!

Proverb african

„Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur.
Dacă vrei să ajungi departe, mergeţi împreună.”

Traineri & Formatori

Gabriela HUM

Trainer senior, psiholog & psihoterapeut
Gabriela este activă în zona de training și dezvoltare personală din 1997. Încurajată de profesorul cu care se forma ca psihoterapeut, s-a îndreptat spre training pentru că i s-a spus că „are o energie care merită investită în a forma oameni”. Provocarea s-a transformat în pasiune și, astăzi, într-o profesie făcută cu dedicare de mai bine de 20 de ani.
O motivează sclipirea din ochii oamenilor care descoperă lucruri și provocarea de a activa „butoanele” pentru ca învățarea și schimbarea să se întâmple. E fascinată de oameni și călătoriile în lumea lor interioară. Face asta și în cabinetul de psihoterapie, și când face hiking, și când ține traininguri.
Arată întreaga descriere Închide

Sabina POP

Trainer senior, psiholog & psihodramatician
Sabina lucrează cu adulții pentru a-i susține în drumul lor spre dezvoltare atât pe plan profesional, cât și personal. Implicându-se de-a lungul timpului în diverse activități educative și de formare, rolul de trainer l-a simțit ca pe ceva ce a venit firesc și a completat-o.
Trainingurile cu adulții îi oferă oportunitatea să împărtășească ceea ce a acumulat, să învețe constant și să se dezvolte la rândul său. O motivează însăși munca pe care o face, contactul cu oamenii, diversitatea și schimbarea pe care o vede la cei cu care interacționează. Se consideră un om obișnuit, fascinat de poveștile de viață ale persoanelor cu care intră în contact. Îi place să citească, are o relație specială cu florile din gradină și cu pisica ei.
Arată întreaga descriere Închide

Ovidiu DAMIAN

Trainer, psiholog, psihoterapeut & om de televiziune
Ovidiu contribuie la inovația socială, dezvoltă proiecte în domeniul social, îi ajută pe alții să își dezvolte abilități și spune povești în imagini la televiziune. A cunoscut traineri care l-au impresionat și a avut șansa să lucreze cu adevărați mentori – experiențe ce l-au motivat să dea mai departe ce a primit.
De peste 14 ani, profesia de trainer îi oferă șansa de a vedea oamenii cu care lucrează cum cresc, cum se dezvoltă, cum capătă siguranță. Simte că nu doar dezvoltă încrederea în ceilalți, ci e și investit cu încredere. Curajos, optimist și deschis spre a cunoaște domenii diverse, Ovidiu e pasionat de înot și i-ar plăcea să meargă în cât mai multe locuri din lume.
Arată întreaga descriere Închide

Mihaela BOUTIERE

Trainer senior, psiholog & psihoterapeut
Miki activează în domeniul dezvoltării personale și al trainingului din 2005. A ales sa fie formator pentru că se încăpățânează să creadă că educația și evoluția unei persoane are la bază patru stâlpi existențiali: a învăța să știi, a învăța să faci, a învăța să fii și a învață să trăiești/împărtășești experiența cu ceilalți, iar trainingul oferă acest cadru foarte generos.
Crede în oameni și în potențialul lor imens, dar deseori latent, de îmbunătățire a propriilor performanțe. Este recunoscătoare oamenilor pe care i-a întâlnit în viața ei, fiecare interacțiune oferindu-i oportunitatea de a înțelege mai multe despre lumea ei interioară, dar și a celorlalți. Fire energică și optimistă, consideră curajul ca unul dintre instrumentele care ne ajută să evoluăm, să creștem. Miki este pasionată de ski, înot, grădinărit ecologic și îi place să petreacă timp în natură alături de necuvântătoare, fiind fascinată de înțelepciunea lor instinctivă.
Arată întreaga descriere Închide

Răzvan GOGA

Trainer senior & specialist L&D
Împărtășește, ascultă, analizează și găsește împreună cu cei implicați în proces soluția potrivită pentru dezvoltarea de competențe sau comportamente. I-a plăcut dintotdeauna să interacționeze cu oamenii și, de peste 12 ani, trainingul îi oferă această posibilitate și totodată satisfacție.
În plus, a descoperit în timp că poate avea și un impact în viața personală sau profesională a celor cu care interacționează. Răzvan e motivat de diversitate și de faptul că se dezvoltă dezvoltând. Îi plac mașinile vechi, e pasionat de sport – de fotbal și înot în particular.
Arată întreaga descriere Închide

Szeréna SEER

Trainer, psiholog & psihoterapeut
Prin activitatea pe care o desfășoară în sala de training sau în cabinet, Szeréna își propune să creeze cadrul în care oamenii au posibilitatea de a învăţa, de a creşte şi, dacă îşi doresc, chiar de a-şi transforma propria fiinţă. Se simte recunoscătoare că poate contribui la îmbunătățirea și dezvoltarea celorlalți.
Consideră important și motivant să poată împărtăşi ceea ce ştie, ceea ce a învăţat și, mai ales, ceea ce însăși a experiențiat. Atunci când face acest lucru în sala de training, cu persoane dornice de dezvoltare, această împărtăşire capătă un sens mai profund. Muzica, arta și meditația fac parte din pasiunile care o completează și îi înfrumusețează viața.
Arată întreaga descriere Închide

Sergiu MAXIM

Trainer senior, specialist HR & coach
Pasiunea pentru modul în care gândim, simțim și funcționăm descrie cel mai bine ocupația lui Sergiu. Începând cu 2006, a călătorit prin munca alături de oameni ca psihopedagog, educator, trainer, corporatist în echipe de HR, consultant, coach și psihoterapeut.
Sergiu e motivat și totdată fascinat de schimbare, într-un context în care atât transformarea oamenilor în sine, cât și trainingul au fost dragoste la prima vedere. Analitic, răbdător și reflexiv, își dorește ca fiecare training pe care îl livrează să fie nu doar o incursiune în lumea interioară a celuilalt, ci și magia de a atinge culmi ce trebuie depășite în cursa noastră, a tuturor. Călătoriile, grădinăritul și gătitul sunt pasiuni ce fac parte din felul lui de a fi.
Arată întreaga descriere Închide

Smaranda STAN

Trainer, psiholog & psihoterapeut
Smaranda se declară pasionată de oameni și povești. Prin ceea ce face, își dorește să încurajeze conectarea și siguranța în călătoria fiecăruia prin viață. Ideea de a fi formator a venit firesc, odată cu nevoia de a interacționa cu grupurile, dar și de a crește și de a învăța alături de ceilalți. Crede că oamenii au nevoie să își descopere și să își valorifice resursele de creștere și vindecare.
Iar fiecare experiență căreia îi e martoră o face să se simtă privilegiată și profund recunoscătoare. Oamenii cu poveștile lor îi regăsește și în cărți, în călătorii, în natură, în artă – toate acestea fiind pe lista de lucruri care o bucură și o împlinesc.
Arată întreaga descriere Închide

Diana BERINDEI

Trainer, psiholog & psihoterapeut
Pentru Diana, ceea ce se întâmplă în procesul de formare înseamnă o îmbogățire a experienței și o lărgire a percepției din ambele roluri – cel de trainer și cel de trainee. Crede în puterea învățării continue de-a lungul vieții și consideră trainingul un proces creativ, care aduce întotdeauna oportunități noi.
Astăzi trainingul face parte din identitatea ei profesională. O motivează ideea de a contribui și simte că sigurul domeniu în care ar putea muncii este cel cu oamenii. Perseverentă, intuitivă, empatică, Diana se declară pasionată de viață. Îi place să scrie – de la articole la poezii, să călătorească și să cunoască oameni, culturi, obiceiuri și nuanțe de comportament.
Arată întreaga descriere Închide

Gavril HABA

Trainer & consilier pentru dezvoltare personală
Gabi consideră munca cu și alături de oameni un proces de creștere, îmbogățire la nivel de experiență și îmbunătățire constantă pentru toți cei implicați. Fiecare training, fiecare feedback, fiecare om contribuie la această acumulare.
Deși munca lui de zi cu zi este alta, își găsește energia în sala de training, atunci când împărtășește și altora ceea ce știe sau ce a învățat, când simte că poate să ofere, să dea mai departe. E o persoană deschisă, curioasă și se bucură de orice ocazie pe care o are pentru a vedea, a cunoaște, a simți și a se mira. Îi place să citească, iubește copiii, e pasionat de ieșirile în natură și de căutări.
Arată întreaga descriere Închide

Cecilia GHERLE

Trainer & specialist HR
Activitatea Ceciliei de zi cu zi presupune motivare, training pentru oameni și coaching. A ales să fie formator încurajată de traineri și mentori care au crezut în ea, i-au văzut calitățile și au încurajat-o să-și folosescă potențialul. A transmite informații, a participa și a sprijini procesul de dezvoltarea personală și profesională a ajuns să fie nu doar muncă, ci una dintre marile ei pasiuni.
Perseverentă și curioasă, e motivată de observarea și înțelegerea procesului de învățare și de modul în care creștem cu fiecare experiență pe care o trăim. În timpul liber, îi place să schieze, să citească și să călătorească.
Arată întreaga descriere Închide

Eugeniu CHELARU

Trainer, medic psihiatru & psihoterapeut
Dezvoltarea este cuvântul care descrie cel mai bine ocupația lui Eugeniu. Ca medic psihiatru, psihoterapeut și trainer, își folosește cunoștințele și experiența pentru a interveni în procese cheie ale dezvoltării: depășirea obstacolelor și mobilizarea potențialului de care dispunem fiecare.
Trainingul a venit în mod natural, ca nevoie de a-și extinde practica dincolo de activitatea din cabinet, din dorința de a avea o experiență mai completă. Îl motivează să vadă că acțiunile sale au un impact real și să simtă conexiunea muncii în echipă și cu oamenii. În timpul liber, îi place să petreacă cât mai mult timp în natură.
Arată întreaga descriere Închide

Dragoș STOIAN

Trainer
Dragoș se ocupă de design-ul și livrarea programelor de training și dezvoltare profesională, o călătorie frumoasă în care îi sprijină pe oameni să se descopere și să-și utilizeze potențialul la maxim. Dorința de a fi alături, jovialitatea și creativitatea îl descriu cel mai bine. 
Motivat de momentele în care oamenii găsesc și învață lucruri noi despre ei înșiși, Dragoș își propune să fie un ghid zâmbitor și prietenos, oferind feedback și suport în depășirea obstacolelor de pe „traseu”. Muzica rock, chitara, motocicletele și călătoriile îi sunt pasiuni și îi completează imaginea.
Arată întreaga descriere Închide

Cosmina CÂMPEAN

Trainer, economist & coach
În activitatea pe care o desfășoară, Cosmina împărtășește altora ce știe și e alături de oameni pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească munca. Simte că alegerea de a fi trainer a fost mai degrabă un moment care a ales-o pe ea. Ulterior și-a asumat acest rol, care o provoacă și o împlinește deopotrivă.
O motivează impactul pe care îl poate avea prin ceea ce transmite altora, energia din timpul trainingului și bucuria pe care o primește înapoi de la cei cu care colaborează. Curioasă, activă și adaptabilă, Cosmina își dorește să crească constant calitatea a ceea ce face. E pasionată de călătorii, dans și de tot ceea ce presupune ființa umană.
Arată întreaga descriere Închide

Administrativ & Operațional

Lucian HUM

Director general
După mai bine de 10 ani în care a acumulat experiență în zona de management comercial, Lucian a ales să-și dedice energia pentru a dezvolta un business consacrat învățării. Motivat de dorința de a găsi soluții care să facă procesul de învățare și dezvoltare cât mai plăcut și eficient, s-a implicat în elaborarea de planuri și strategii de training, în măsurarea rezultatelor învățării și în căutarea de metode eficiente de a dezvolta abilități și comportamente durabile pentru participanți.
În tot ceea ce face, își folosește armonios capacitatea de analiză și sinteză, fără a pierde din vizor imaginea de ansablu. E pasionat de natură, pe care iubește să o (re)descopere în drumeții alături de alții.
Arată întreaga descriere Închide

Alexandra MIF

Specialist HR

Pasionată de oameni și de călătoriile lor interioare, Alexandra este liantul dintre participanți și traineri, asigurându-se că experiențele împărtășite își găsesc spațiul necesar desfășurării în drumul parcurs împreună înspre cunoaștere.

Consideră autenticitatea una dintre cele mai puternice forțe, admirând-o și promovând-o ca valoare atât în viața personală, cât și în cea profesională. Motivată de identificarea unicității, Alexandra caută să descopere în ceilalți poveștile și fărâmele de memorii, aducând astfel într-un prim plan și într-un prezent continuu frumusețea incertitudinii, dar și a redescoperirii. Cinematografia, literatura și drumețiile montane îi sunt prieteni vechi și de nădejde în călătoria spre autocunoaștere.
Arată întreaga descriere Închide

Ioana CREȚU

Asistent PR & Comunicare
Zâmbitoare, glumeață și creativă, Ioana contribuie la menținerea unei comunicări coerente atât intern, cât și extern. Activitatea pe care o desfășoară implică sarcini diverse și provocatoare, cu focus pe Social Media și latura vizuală.
Consideră că factorul comunicării este o a patra putere în stat, ceea ce o provoacă în a-și explora potențialul. Muzica, istoria modei și literatura rusă fac parte din pasiunile care o completează.
Arată întreaga descriere Închide

Radu MĂRINCEAN

Director Economic
Radu este cel care centralizează și prelucrează datele financiare ale companiei în scopul obținerii unei imagini de ansamblu, care să permită luarea celor mai înțelepte decizii. Apreciază rigoarea și disciplina activității sale, alături de relația specială și de lungă durată cu managementul.
Mereu cu zâmbetul pe buze, statornic, perseverent și loial, își alimentează motivația din relațiile create de-a lungul timpului. Munca cu cifrele e completată de pasiuni ca: socionomia, alergatul, scrisul de haiku, literatura și, mai ales, copiii lui.
Arată întreaga descriere Închide

Alătură-te echipei

Simți că rezonezi cu valorile noastre?
Chiar dacă acum nu căutăm activ membri noi, suntem deschiși să cunoaștem oameni care își pot aduce contribuția.
Contactează-ne

Contactează-ne

CAPTCHA image

Codul captcha e format din litere mici și cifre. Acesta ne ajută să prevenim spam-ul.

Recomandă echipa HUMANCO: