HUMANCO » Training online

Training online

Virtual Instructor Led Training

De unde pornim

Când spunem training online, ne putem pierde între toate denumirile și conceptele folosite la ora actuală: training virtual, e-learning, webinar etc. Învățarea în mediul virtual poate lua multe forme.

În HUMANCO, atunci când ne referim la training online ne raportăm la organizarea proceselor de învățare într-o variantă apropiată variantei de la sală: cu trainerul (sau trainerii) și cu toți participanții prezenți în același timp în fața ecranului calculatorului. Trainingul este mediat de o platformă de învățare care replică mediul de la sală cât mai mult.

Deși este o modalitate de a face training apărută în anii 2000, deschiderea spre ea a apărut doar din 2020, odată cu necesitatea de a lucra de acasă. Numele pe care l-a primit această varianta de training online este VILT, adică Virtual Instructor Led Training (ILT este trainingul la sală sau Instructor Led Training).

Henry Miller

„Destinația cuiva nu este un loc, ci mai degrabă o nouă modalitate de a vedea lucrurile.”

Beneficii:

Interacționezi cu ceilalți participanți la training și înveți alături de ei, din confortul propriei locuințe, în siguranță.

Efectele învățării sociale se mențin - componenta socială fiind una dintre părțile cu cel mai mare impact în procesul de învățare.

Ai acces la traineri din alte orașe sau din alte tări, la care puteam avea acces mai greu în mod direct, față în față.

Raportul cost-eficiență este unul foarte bun - prețul cursurilor online este mai mic, eliminându-se chiria sălii, costurile cu deplasarea și cazarea trainerului sau cele proprii.

Informații suplimentare:

TELEFON

0744 623 236

E-MAIL

office @ humanco.ro

Direcții

Kit de învățare online pentru traineri

Metode și instrumente pentru facilitarea învățării în online

Un training online despre cum să facem... training online. Cele 5 întâlniri nu doar că se vor întâmpla online, dar îți vor oferi posibilitatea să experimentezi și să exersezi instrumente de lucru pentru învățarea în mediul virtual.

1. ORGANIZAREA trainingului online
2. STRUCTURA trainingului online
3. PROCESUL din timpul trainingului online
4. FACILITAREA interacțiunii online
5. LIVRAREA trainingului online

Recomandă programele noastre: