HUMANCO » Certificări

Certificări

Cursuri autorizate

Încotro?

Te gândești să îți schimbi parcursul profesional? Ai descoperit că îți place să faci și altceva decât ceea ce ai făcut până acum? Ai experiență într-un domeniu, dar nu ai certificare legală pentru munca pe care o desfășori? Dorești să aprofundezi un anumit subiect sau să vezi și alte abordări?

Te invităm să consulți lista cursurilor de certificare pe care le organizăm. Programele de certificaresuntsusținute de formatori cu experiență practică în domeniile abordate.

Diplomele de la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației și au forma unui certificat de absolvire în care este menţionat tipul şi numărul orelor de formare. Acestea sunt însoţite de un supliment descriptiv, în care sunt enumerate competenţele dobândite în urma cursului. Diplomele au regimul actelor de studii şi antetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și cel al Ministerului Educației. Ele oferă posibilitatea de a profesa în domeniul în care a fost autorizat programul de formare.

Jim Rohn

„Nu-ţi poţi schimba destinaţia peste noapte, dar îţi poti schimba direcţia.”

Informații utile:

TELEFON

0745 623 236

E-MAIL

simona.damian @humanco.ro

Direcții

În calitate de furnizor autorizat de formare profesională a adulților, te invităm să descoperi programele de certificare pe care le organizăm:

Formator

Formator

Cod COR: 242401
Formare: 64 h
Structură: 4 module
Durată: 8 zile

Recomandă cursurile noastre:

FAQ - întrebări frecvente

Cursurile de certificare pe care le organizăm pot fi urmate de toți cei interesați de domeniile specifice abordate. Pentru cursurile de Formator, Specialist în activitatea de coaching și Consilier orientare privind cariera certificatul de absolvire se poate elibera doar pentru absolvenții de studii superioare (nivel licență).

După completarea formularului de înscriere, vom avea nevoie de copii scanate după următoarele documente:

  • carte de identitate
  • certificat de naștere
  • certificat de căsătorie (unde este cazul)
  • certificat de divorț (unde este cazul și dacă s-a schimbat numele)
  • diploma de licență
  • adeverință de la medicul de familie sau medicina muncii cu specificația clinic sănătos

Plata se face integral sau în rate, după semnarea contractului, prin virament bancar în contul RO35 BTRL 0130 1202 I963 17XX. Atenție: în contul bancar, înainte de „…963” este un „i” cu majusculă.

Examenul final durează în medie 15 minute/participant și constă în prezentarea portofoliului realizat pe parcursul programului de formare și/sau test grilă – în funcție de modul în care a fost autorizat cursul. Examinarea este realizată de doi membri autorizați de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților Cluj și unul dintre trainerii care au livrat cursul.

Toate cursurile de certificare pe care le organizăm sunt autorizate de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților Cluj. Diplomele de absolvire sunt eliberate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației.

Certificatul de absolvire alături de suplimentul descriptiv în care sunt listate competențele dobândite pe parcursul programului se eliberează în maxim 30 de zile de la susținerea examenului final. În situația în care Autoritățile Naționale Responsabile nu au pe stoc certificate, termenul se poate prelungi.

Nu. Odată obținut, certificatul este valabil pe viață.

Cursurile noastre de certificare sunt structurate conform standardului ocupațional în vigoare și urmăresc abordarea fiecărei competențe în parte. Ne dorim astfel să acoperim atât orele de teorie, cât și orele de practică necesare însușirii cunoștințelor și dezvoltării unor abilități necesare în domeniul abordat. În funcție de curs, la acestea se mai adaugă și timpul necesar performării fiecărui participant, primirea și oferirea de feedback din partea colegilor de grup și a trainerului.