Articole

Întreabă un trainer #21

Cum să-mi estimez corect timpul pentru fiecare secvență?

Legat de acest aspect, fișa formatorului este foarte importantă în estimarea generală a timpului.

Pentru exerciții, fac simulări înainte de curs (cu prieteni sau colegi), mă interesez la alți colegi care au folosit exercițiul respectiv ca să am o estimare de timp. În cărțile cu jocuri de training sunt și estimări de timp la fiecare exercițiu.

De obicei, stabilesc și o activitate tampon în cazul în care exercițiul durează mai puțin decât am estimat inițial.

Nu uita și de faptul că, după debutul unui curs nou, este binevenit să îți notezi la fiecare secvență toate observațiile și să revizuiești conținutul pentru următoarea livrare.

Intreaba un trainer -21 - Ovidiu Damian

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.