Articole

Întreabă un trainer #22

Cum pot menține cât mai mult atenția participanților mei?

Varietatea de moduri de lucru – prezentare, exerciții, analiza pe rezultatele exercițiilor și alternarea modalităților de prezentare prin powerpoint, film, desen pe flipchart. Acestea sunt doar câteva elemente care pot ajuta adulții să își mențină atenția focusată.

Există tehnica „dinților de fierăstrău” care spune că la fiecare 20 de minute e nevoie să schimbăm ritmul de lucru și modul de lucru cu participanții.

Intreaba un trainer - 22 - Gabriela Hum

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.