Articole

Întreabă un trainer #23

Cum gestionez un grup multicultural venit în training?

E nevoie să acorzi mai multă atenție standardizării. Lucruri care sunt de la sine înțelese într-o cultură pot să difere foarte mult în alta.

Așadar, clarifică de la început cât mai multe aspecte cum ar fi limba de comunicare, punctualitatea, modul de adresare, etc. Evită referințele culturale directe și încearcă să scoți în evidență ce au participanții în comun.

HUMANCO - Întreaba un trainer - 23

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.