Articole

Întreabă un trainer #25

Este un risc dacă dau exerciții prea ușoare?

Nu este un risc dacă dăm exerciții ușoare, ba chiar este recomandat să provocăm cursanții la practică într-un mod progresiv.

Pentru ca învățarea să se întâmple, este nevoie ca participanții să iasă din zona de confort măcar puțin, dar cu blândețe și răbdare, fără să complicăm teoria sau exercițiile din prima.

Intreaba un trainer #25 Denisa Jecan

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.