Articole

Întreabă un trainer #26

După ce termini cursul de formare ca și trainer cum poți începe să profesezi în domeniu și de unde ai putea începe pentru ca să ajungi să fii performant?

Recomandarea mea este să abordezi grupuri mici și traininguri scurte (3-4 ore), pe teme de interes pentru tine. Poți face asta la locul de muncă sau în diverse ONG-uri.

După ce faci designul de training, roagă pe cineva cu experiență să te mentoreze (poate fi un coleg-trainer de la locul de muncă sau unul dintre trainerii HUMANCO).

Roagă mereu pe cineva cunoscut să fie prezent în sală și să îți dea feedback la final. Scrie după fiecare training ce a fost foarte bine și ce ai face diferit data viitoare. Îmbunătățește abordarea la fiecare nou training.

Întreaba un trainer #26 Gabriela Hum

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.