Articole

Întreabă un trainer #27

Cum definesc corect obiectivul de învățare?

Aici am întotdeauna în minte ce anume vreau să știe cursanții mei la final de training?

La finalul acestui curs, participanții vor cunoaște / vor face / în ce condiții / cât de bine?

Cu alte cuvinte, am în minte 4 idei când setez obiectivele: ce soi de informații vreau să rețină participanții, de ce sunt aceste informații importante, cum mă asigur că le rețin și cum le ofer suport cursanților dacă au dificultăți în a reține anumite informații.

Intreaba un trainer-27

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.