Articole

Întreabă un trainer #28

Cum îmi gestionez emoțiile când încep un training nou?

Începutul unui training nou poate fi o experiență stresantă sau emoționantă. Pentru a gestiona emoțiile în această situație: pregătește-te în prealabil, respiră adânc, profund, constant, setează(ți) așteptări realiste și fii deschis/ă pentru a învăța din experiență pentru că, în training, ai de a face mereu cu ceva nou și adesea imprevizibil deoarece depinde și de participanți sau de dinamica dintre aceștia.

Dacă simți că împărtășindu-ți emoțiile cu colegii te vei simți mai bine, nu ezita să o faci. Alții ar putea avea experiențe similare și astfel, să te poată ajuta.

Intreaba un trainer-28

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.