Articole

Întreabă un trainer #32

Care ar fi principalele obiective care pot să fie stabilite în cadrul unui training?

Obiectivele unui training trebuie să fie setate cu gândul la participanți și pornesc de la întrebarea: Cu ce cunoștințe și abilități ar trebui să plece aceștia din sală?

În general, folosim 3 verbe în creionarea obiectivelor: cursanții trebuie să știe (concepte noi), să înțeleagă (cum se transpune teoria în contextul propriu) și să facă (acțiuni concrete).
Intreaba un trainer-32-Denisa Jecan

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.