Articole

Întreabă un trainer #33

Ce din cum ești ca și persoană sau din rezultatele performanței tale te poate face să fii un trainer foarte bun?

O persoană cu performanțe foarte bune într-un domeniu nu este obligatoriu și un bun trainer.

Adesea când facem ceva foarte bine, suntem puțin conștienți de pașii parcurși până la performanță (noi spunem că suntem inconștient competenți). Ca să pot ghida pe cineva în procesul de învățare, este necesar să reflectez asupra pașilor făcuți de mine, asupra dificultăților avute, asupra greșelilor făcute. Astfel, ajung să fiu competent conștient/ă de pașii făcuți. Doar așa pot ajunge să ghidez, cu succes, pe cineva în procesul de învățare.

Intreaba-un-trainer-33-Gabriela Hum

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.