Articole

Întreabă un trainer #34

Care sunt elementele cheie pe care ar trebui sa le cuprindă design-ul de training?

Design-ul de training are la bază analiza de nevoi pe baza căreia se stabilește și se agrează cu stakeholderii structura trainingului.

Ulterior, se poate folosi o metodologie dedicată de design, eu folosesc metodologia 4MAT, care presupune construirea strategiilor didactice. În plus, mai folosesc și Teoria Inteligențelor Multiple, Modelul AGES, precum și alte instrumente pentru a mă asigura că training-ul este atât util, cât și plăcut.

Intreaba-un-trainer-34-Razvan Goga

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.