Articole

Întreabă un trainer #35

Cum să extrag esența din debrief astfel încât să crească șansele de aplicabilitate în viața reală?

Ca trainer, în debrief, mă asigur că sumarizez ceea ce s-a întâmplat în activitate atât la nivel de cunoștințe, cât și la nivel de aptitudini și valori de care cursanții se pot folosi pe viitor.

În plus, fac întotdeauna paralela între ceea ce s-a întâmplat în activitate și situații reale cu care cursanții mei se pot întâlni în viața de zi cu zi. Folosesc și abordarea directă în care îi întreb clar cum pot pune în practică ceea ce a reieșit din activitate.

Intreaba-un-trainer-35-Ovidiu Damian

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.