Articole

Întreabă un trainer #36

Cum aleg warm-up-ul pentru un training, când nu cunosc participanții?

Alege un warm-up conectat la subiectul de training sau combină warm-up-ul cu colectarea așteptărilor participanților. Uite un exemplu pe care-l facem la cursul de Formator: domeniul în care lucrezi, un simbol care te reprezintă și motivația participării la curs.

Intreaba-un-trainer-36-Ramona Pop

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.