Evenimente

Am încheiat prima ediție a cursului „Specialist în activitatea de coaching”

Pe locuri, fiți gata, start coaching!Așa a început prima ediție a cursului de Specialist în activitatea de coaching, care a avut loc în perioada 15 februarie 2019 – 7 octombrie 2019.

Un curs complex, despre descoperirea și utilizarea propriilor resurse în a-i ajuta pe ceilalți. Pe parcurs, cei care s-au îmbarcat în această călătorie ne-au mărturisit că, dacă ar putea, ar lua cursul de la capăt.

Cele opt module ale cursului s-au desfășurat pe parcursul a opt luni. În toată această perioadă, participanții au fost susținuți să-și personalizeze și să-și valorifice propriile trasee în viață de către colegii noștri: Cecilia GHERLE, Gabriela HUM și Sergiu MAXIM.

Ajunși la linia de finish, i-am întrebat pe participanți cum s-au simțit pe parcursul acestui curs de formare. Împărtășim cu drag emoțiile și experiențele lor de învățare:

Super curs, super traineri! Dificil... dar l-aș mai face o dată! Coaching = creștere și dezvoltare personală.

Anca COSTINAȘ

Pentru mine a fost al treilea curs la care am participat organizat de ATU & HUMANCO și aș mai participa la alte zeci, cu aceeași mare curiozitate și sete de cunoaștere. Cât despre coaching... e despre dezvoltare și evoluție. Mai întâi a mea, apoi a altora - cu suport al meu. E un drum interesant a cărui realizare și înțelegere te duc mai aproape de esența ta. Și astfel, de înțelegerea celorlalți.

Norina BOGDAN

Am călătorit împreună cu echipa HUMANCO pe un drum pe care nu-l credeam că-l voi parcurge vreodată, cel al cunoașterii. În primul rând, o cunoaștere la nivel personal. Apoi a celorlalți. Am învățat să ascult și să mă ascult; să fiu mai atent la nevoile celorlalți.

Vasile BORIS

Dacă aș putea, aș mai lua-o de la capăt. Încă o dată și încă o dată și de atâtea și nenumărate ori, încât să pot să recuprind la nesfârșit atât de multele învățăminte pe care le-am luat cu mine de-a lungul celor opt luni... Acest curs este mai mult decât unul în care deprinzi tehnici și înveți skill-uri. Am învățat despre mine, despre curaj și vulnerabilitate deopotrivă. Recomand cu tot sufletul cursul SIAC organizat de HUMANCO, pentru cine își dorește să devină coach – sieși și pentru alții. Mulțumesc, HUMANCO!

Andreea KARACSONY
Specialist în activitatea de coaching - HUMANCO, 2019

Bucuroși de realizările lor, le dorim participanților mult noroc în drumul pe care-l vor parcurge de acum încolo, pentru că „succesul este o călătorie, nu o destinație” – Arthur Ashe.

Sesiune deschisă

Cluj-Napoca, noiembrie 2019 - iunie 2020

Deadline: 28.10.2019

În perioada noiembrie 2019 - iunie 2020, derulăm o nouă sesiune a cursului de certificare ANC Specialist în activitatea de coaching. Dacă dorești să ni te alături, te invităm să-ți rezervi un loc până la finalul lunii octombrie.