Evenimente

Cum a fost la The Color Run 2019

Pe 11 mai, ne-am lăsat ghidați de tema aleasă pentru această lună: empatia. Astfel, alături de colegi din ATU Consulting, ne-am alăturat scopului cursei The Color Run 2019, susținerea Fundației Renașterea pentru campanii destinate sănătății femeilor.

Am alergat 5 km împreună cu Petra și Radu MĂRINCEAN, Ioana MUREȘAN, Oana COLBEA, Octavia CHIȘ și Adela HARLIȘCA. După câteva zile de la eveniment, am ținut să îi întrebăm cum a fost experiența trecerii prin norii de culoare și împărtășim cu voi ce ne-au transmis cu mare drag:

Pentru noi, The Color Run este despre a fi copil, despre a putea să te bucuri fără restricții, fie și pentru câteva minute... sau kilometri. Despre a învăța să nu te iei prea în serios. Este competiția în care îți aduci aminte că nu există competiție, nici măcar cu tine însuți și că, dacă înveți să apreciezi și să acorzi atenție călătoriei mai mult decât scopului (țelului) totul devine mai simplu, mai relaxat. Avem atâtea obiective - strategice, importante - încât tindem să devenim încrâncenați. Uităm să ne mai uităm în stânga și în dreapta. The Color Run ne trage de mânecă să vedem frumusețea și simplitatea călătoriei.

Petra & Radu MĂRINCEAN

Am avut parte de o experiență nouă, cea de a contribui la susținerea cauzei promovate de The Color Run, împreună cu colegii mei. M-am bucurat că, dincolo de însemnătatea contribuției aduse, am simțit că ne-am sudat noi între noi, colegii. A fost foarte plăcut să ne organizăm pentru participare, să ne sprijinim reciproc înainte și pe parcursul cursei. A fost un echilibru perfect între punerea accentului pe un stil de viață sănătos și conectarea între noi, iar voia bună a fost nelipsită prin ieșirea din cotidian dată de înfățișarea noastră plină de culoare.

Ioana MUREȘAN

Mi-am dorit de mult timp să pot participa la un concurs de alergare, iar când am primit propunerea să particip la The Color Run și cunoscând cauza, nici nu am stat pe gânduri. M-am bucurat să văd că toți eram prezenți în moment, nu era vorba despre cine e primul, ci mai mult despre faptul că alergăm împreună, în același ritm. Cei 5 km au trecut într-o clipită și deja eram toți șase la linia de finish – colorați și premiați. Chiar dacă e un concurs și se presupune că se consumă energie, simt că la mine a fost opusul și abia aștept următorul eveniment!

Oana COLBEA

M-am înscris în primul rând pentru cauză! Nu am mai alergat de ceva vreme, dar m-am ambiționat și am avut încredere de la startul cursei că voi ajunge la finish și așa a și fost. Pentru mine a fost o experiență minunată, mai ales că am alergat alături de colegii mei. După cursă ne-am bucurat, am dansat, am râs și aveam, cred, energie să mai alergăm câțiva km. Sunt recunoscătoare că această cauză mi-a dat curaj să-mi depășesc o limită.

Octavia CHIȘ

Mulțumim pentru gândurile împărtășite și felicitări pentru finalizarea cursei!