Evenimente

Duminica pe coclauri #50

În 2014, alături de ATU Consulting, am dat startul proiectului Duminica pe coclauri. Ne-am gândit că munca de birou poate fi echilibrată de ieșiri în natură, drumeții, cunoaștere de oameni noi, împărtășiri și experiențe preluate de la cei cu care umblăm pe dealurile și munții din apropierea orașului Cluj-Napoca.

La momentul respectiv, au fost voci care ne-au spus că proiectul se va încheia rapid, că oamenii își vor rupe greu o zi să bată „coclaurile”. Iată-ne în ianuarie 2019, împlinind #50 de ieșiri Duminica pe coclauri.

Cu această ocazie, ne-am bucurat să facem o mică recapitulare și împărtășim rezultatele ieșirilor în natură și cu voi!

În total, de la prima drumeție (19 ianuarie 2014) până la ediția #50, am parcurs522,6 kmîn167 de ore și 38 de minute(aproape 7 zile de mers continuu). De-a lungul ieșirilor în natură, ne-au însoțit131 de persoane distincte.

Duminică,13 ianuarie, am plecat pe același traseu ca în 19 ianuarie 2014, acum cinci ani. Am parcurs drumul de la Sf. Ioan – Sălicea până pe Valea Gârbăului alături de 14 adulți, un copil și un cățel.

Am umblat 16,4 km cu o ascensiune totală cumulată de 500 de metri în 4 ore și 36 de minute de deplasare efectivă și am ars aproximativ 2.900 kcalorii.

Traseul GPS poate fi urmăritaici.

Felicitări tuturor drumeților!

Vă așteptăm cu drag la o nouăDuminică pe Coclauriîn număr cât mai mare!

Până atunci, vă invităm să vedeți pe pagina noastră de Facebook câteva fotografii făcute de Liana, Hane și Sebi pe parcursul drumeției.