Evenimente

Duminica pe coclauri #66

O dată la câțiva ani, proiectul Duminica pe coclauri ia câte o pauză. Deși turele sunt frumoase și vremea este bună, lumea are altceva de făcut și Duminica pe coclauri ajunge sa fie tropăită… în doi.

La fel au fost ieșirile din luna decembrie 2014 (ediția #8: Valea Sânaslău – Vlaha – Tăuți din 21 Decembrie 2014) și decembrie 2018 (ediția #49: Cetatea Fetei din 9 decembrie 2018). Și pentru că am fost mai puțini, am modificat traseul din Stațiunea Muntele Băișorii – Scărița-Belioara în Cetatea Fetei – Vlaha.

Tura a totalizat 14 km, parcurși în 3 ore și 52 de minute de deplasare efectivă, cu o diferență de nivel de 453 de metri. Am ars aprox. 2.100 de kcalorii și am făcut pași semnificativi pentru Walking Month, competiție caritabilă aflată în ziua 28 din 30.

Dincolo de faptul că am făcut mișcare, ne-am bucurat de culorile toamnei și de un soare blând, adunând vreo 3 kg de ciuperci (Macrolepiota procera sau Piciorul căprioarei). Asta ca să le facem în ciudă celor care nu au venit!

Vă invităm să descoperiți câteva fotografii de pe parcursul drumeției în albumul dedicat postat pe pagina de Facebook HUMANCO.