Evenimente

Duminica pe coclauri #67

După o pauză de câteva luni, în acest deosebit început de primăvară am reluat turele pitorești prin împrejurimile județului Cluj. Așadar duminică, 7 martie, ne-am revăzut la o drumeție de primăvară, având ca destinație ghioceii din Pădurea Tufele Roșii.

În jurul orei 10:30, ne-am întâlnit în Colonia Sopor. Traseul propriu-zis a început la aproximativ 10:45, iar în jurul orei 12:30 am ajuns la un loc de popas, de unde am putut savura gustul primelor zile de primăvară și să ne bucurăm de cer senin și soare.

Cu dor de umblet și entuziasm în fața anotimpului în care natura se trezește la viață, am admirat ghioceii ascunși printre frunze, am văzut o bufniță și o căprioară.

Traseul a fost compus din porțiuni de câmp deschis alternând cu pădure. Am mers în total 6,6 km, cu o diferență de nivel de 260 metri în 2 ore de deplasare efectivă. Track-ul GPS îl puteți vedea pe AICI.

Am fost în total 10 persoane, 2 căței și 2 pisici.

Mulțumim participanților pentru o zi cu soare, vorbe bune și o tropăială pe cinste!

Vă invităm să descoperiți câteva fotografii de pe parcursul drumeției în albumul dedicat postat pe pagina de Facebook HUMANCO.