Evenimente

Duminica pe coclauri #71

Duminică, 18 octombrie, în mijloc de toamnă, am lăsat deoparte monitoarele calculatoarelor și am pornit în căutarea peisajelor naturale, multicolore de pe Valea Mănăstirii – Valea Uzei – Râmeț.

Toamna știe de fiecare dată cum să îmbrace în culori natura, astfel încât să ne ofere adevărate clipe de relaxare. Momente în care ne putem bucura de liniștea de pe trasee și de aerul răcoros. Ne-am bucurat să întâlnim și alți drumeți porniți în explorare, și o trupă de bicicliști, semn că, deși e toamnă, lumea caută natura să se relaxeze.

Traseul circular a început de la Mănăstirea Râmeț și a totalizat 13 km, cu o ascensiune de650 de metri, traseu pe care noi l-am făcut în aproximativ 4 ore de deplasare efectivă. Imensele formațiuni stâncoase, pe alocuri colorate în roșu, portocaliu și galben, porțiunile de pădure și zonele de platou, ne-au oferit priveliști de neuitat. Cu amintirea lor în minte suntem gata să începem o nouă săptămână de muncă.

Ediția cu numărul #71 a adunat cinci adulți, cărora le mulțumim pentru revigoranta tură prin acest colț din Munții Trascăului. Traseul GPS îl puteți găsiAICI.

Vă invităm cu drag să răsfoiți și câteva fotografii realizate de Liana POP, pe care le puteți găsi pepagina de Facebook HUMANCO.