Evenimente

Duminica pe coclauri #77

Cu dor de umblet, de natură și de energia primăverii, duminică, 19 martie, ne-am dat întâlnire – în cadrul celei de-a #77-a ediții a Duminicii pe coclauri – pentru mult așteptata tură la Pădurea Tufele Roșii.

Cu pornire din Colonia Sopor, am parcurs un traseu în circuit prin câmp deschis și porțiuni din pădurea Tufele Roșii. Fiind un traseu cu urcări și coborâri domoale, ne-am putut bucura pe deplin de vremea care a ținut cu noi, de primele flori ale primăverii și de câteva mișcări prin pădure (2 iepuri).

Ne-am oprit îndeosebi asupra zonelor unde cresc ghioceii – cel mai gingaș simbol al începutului de primăvară.

În total, am umblat 7 km cu o diferență de nivel de 260 de metri în 2 ore și 5 minute de deplasare efectivă, pădurea Tufele Roșii fiind considerat un traseu de dificultate ușor spre mediu. Track-ul GPS îl puteți vedea AICI.

Am fost 11 adulți, 2 copii și un cățel. Mulțumim participanților pentru revedere și pentru o zi cu soare petrecută împreună!

Vă invităm să descoperiți câteva fotografii făcute de Liana POP și Lucian HUM de pe parcursul drumeției, în albumul dedicat, de pe pagina de Facebook HUMANCO.