Evenimente

Luni de poveste, ediția 2022

An de an, suntem partenerii echipei ATU Consulting în organizarea un eveniment de suflet: Luni de poveste. După două ediții organizate exclusiv online, ne bucurăm să anunțăm că cea de-a opta ediție se va desfășura la librăria Cărturești din Iulius Mall.

Vă invităm să ne fiți alături în patru seri de luni, începând din 19 septembrie, de la 18:30 la 20:00, unde vom aborda 4 perspective diferite ale REZILIENȚEI, un termen de actualitate ce se referă la adaptarea pozitivă, la capacitatea de a menține sau de a recăpăta sănătatea mintală în ciuda adversităților trăite.

Pregătite cu dedicare, atelierele din acest an sunt:

Data: 19.09.2022
Subiect: Puterea obișnuinței
Trainer: Gabriela HUM

Data: 26.09.2022
Subiect: Culorile motivației
Trainer: Ramona POP

Data: 03.10.2022
Subiect: Reziliența la locul de… joacă
Traineri: Ovidiu DAMIAN

Data: 10.10.2022
Subiect: Cum ne refacem după un război emoțional?
Trainer: Sergiu MAXIM

Accesul la eveniment este liber, în limita a 40 de locuri. De asemenea, este nevoie să vă rezervați locul în sală completând un formular online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul ATU Consulting și pe pagina de Facebook ATU Consulting, cu câteva zile înainte de fiecare atelier.

Mai multe informații găsiți AICI.

Vă așteptăm cu drag!

Luni de poveste 2022 Afis

Mulțumim tuturor partenerilor care sunt alături de ATU Consulting în acest an: Cărturești Cluj, Editura TREI, HUMANCO, infoLocal și Cluj.com.