Evenimente

Petrecerea de Crăciun HUMANCO – 2018

Duminică, 16 decembrie, ne-am întâlnit și am sărbătorit împreună cu ATU Consulting anul 2018 – anul dedicat adaptării.

Pe lângă finalul unui an provocator, am avut și alte motive de bucurie. Am inaugurat oficial noul sediu alături de întreaga echipă și am sărbătorit 10 ani de training și dezvoltare –10 ani HUMANCO.

Ca de fiecare dată, petrecerea de Crăciun e un prilej de reîntâlnire, reconectare șiretrospectivă a momentelor și proiectelor ce ne-au marcat anul.

Surpriza serii a constant într-o activitate care ne-a relaxat și ne-a provocat creativitatea. Alături de invitații noștri, Mihai MATEIU și Roxana POP – Flux Project, am meșterit fiecare câte o pagină din pop-up book-ul companiei și câte o felicitare personalizată pentru unul dintre colegi. Am râs, am colaborat, ne-am binedispus și ne-am încărcat cu energie pozitivă.

Un moment emoționant al evenimentului a fost reprezentant de un cadou de suflet, pe care fiecare din membrii echipei l-a primit: o piatră din fundația noului sediu.

Așa cum o clădire se bazează pe pietrele din fundație, o organizație se bazează pe oamenii săi.
Aceasta este o piatră din fundația noului sediu. Ne dorim să îți amintească că ești parte din baza a tot ce înseamnă ATU Consulting și HUMANCO.

Gabi & Luci

Am petrecut împreună o seară frumoasă și relaxantă, ca între prieteni. Mai multe fotografii găsești în albumul dedicat de pe pagina de Facebook HUMANCO.