Evenimente

Petrecerea de Crăciun HUMANCO – 2019

Sâmbătă, 21 decembrie, ne-am întâlnit și am sărbătorit împreună cu o parte din echipa ATU Consulting anul 2019 – anul dedicat implicării.

Luna decembrie e un prilej suplimentar de bucurie pentru HUMANCO. Anul acesta am împlinit 11 ani de activitate, 11 ani de când concepem și livrăm programe de training și contribuim la dezvoltarea celor din jurul nostru.

Anul 2019 a fost un an în care ne-am dedicat muncii pe care o facem, ne-am bucurat de natură, de voluntariat și de sentimentul că ne putem aduce contribuția prin ceea ce știm și putem face la nivel de comunitate.

Am fost împreună în momente grele, dar și în momente de bucurie. Așa cum au spus colegii, 2019 a fost un an în care implicarea ne-a ajutat să ne găsim resurse interioare pentru a ne depăși limitele, să ne integrăm, să trecem de la fundamentalism la whateverism, să fim mai spontani, mai curajoși, să muncim mai mult și mai focusat…

Ne-am obișnuit ca petrecerea de Crăciun să marcheze oficial finalul proiectelor de învățare și dezvoltare pe care le derulăm pe parcursul anului. În plus, simțim că pentru echipă evenimentul e un bun prilej de reîntâlnire, reconectare și retrospectivă. Ca tematică, în acest an am ales să intrăm în pielea personajelor preferate din filme sau cărți. Am petrecut astfel o seară frumoasă, liniștită și veselă împreună.

2020 ni-l dorim un an al creativității și suntem pregătiți să ne scriem povestea!