Evenimente

Team building – primăvară 2019

În weekendul 23 – 24 martie, am participat la team building-ul de primăvară HUMANCO alături de colegii din ATU Consulting, și am petrecut două zile pe Valea Ierii, la Baza de Pregătire Crucea Roșie.

Ca activitate pentru prima zi, Răzvan GOGA și Dragoș STOIAN ne-au introdus în lumea Visual Training-ului. Cu umor și prin exemple concrete, ne-am familiarizat cu formele de bază (triunghiul, dreptunghiul și cercul), culorile complementare și am văzut cum să folosim diferite efecte pentru a da viață informațiilor pe care dorim să le transmitem prin desen.

În a doua parte a zilei, am primit provocarea de „a spune vizual” o poveste. Așa că fiecare dintre noi ne-am pus creativitatea și îndemânarea la treabă, prezentând ulterior colegilor rezultatul la care am ajuns.Concluzia serii: știm să desenăm!

A doua zi am rezervat-o pentru drumeția pe Vârful Cornului. Ne-am bucurat de o vreme superbă și am umblat 5,1 km cu o diferențăde nivel de 477 de metri într-o oră și 46 de minute de deplasare efectivă.

Mulțumim echipei pentru prezență, atmosfera creată și implicare!

Te invităm cu drag să urmărești povestea celor două zile de team building în albumul foto de pe pagina de Facebook HUMANCO!