Articole

Întreabă un trainer #1

Suportul de curs este elaborat doar de trainerul care prezintă modulul respectiv, sau este o colaborare între toți trainerii care țin cursul?

Suportul de curs este, de obicei, rodul colaborării între trainerii care livrează cursul respectiv. O altă variantă este ca suportul de curs să fie dezvoltat, alături de restul kit-ului de livrare, de un expert/experți în Instructional Design. Aceștia sunt specialiști în design-ul programelor de dezvoltare și, de obicei, se ocupă doar de dezvoltare de conținut, nu și de livrare.

Intreaba un trainer 1

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.