Articole

Întreabă un trainer #10

Cum te recalibrezi dacă ți se întâmplă să te blochezi în timpul trainingului?

Profită de ocazie pentru a verifica dacă participanții au întrebări sau roagă-i să sumarizeze ideile discutate și subliniază, astfel, importanța verificării și înțelegerii informației. Agenda formatorului rămâne însă de bază. Dacă e bine făcută de la început, o singură privire în agendă te va readuce pe firul roșu al trainingului.

Intreaba un trainer 10 Ovidiu Damian

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.