Articole

Întreabă un trainer #11

Ce te motivează să mergi mai departe ca trainer?

Plăcerea de a fi alături de alți oameni într-un cadru organizat și de a împărtăși informații și experiențe în ambele sensuri. Să știi că poți aduce un plus de valoare în viața cursanților și, la fel de important, să fii deschis/ă să înveți de la ei.

Intreaba un trainer 11 Denisa Jecan

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.