Articole

Întreabă un trainer #15

Vreau să știu cum pot integra exerciții creative când subiectul e mai „arid”, de exemplu prezentare de produs.

Dacă subiectul pe care trebuie să livrezi ți se pare arid, poți crea exerciții de tipul jocului de rol: vinde acest produs cuiva!
Alte opțiuni sunt crearea unei reclame de produs, kahoot quiz sau Elevator speech prin care descrii și promovezi produsul în 60 de secunde.
Intreaba un trainer-15-Ovidiu Damian

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.