Articole

Întreabă un trainer #5

Cum să nu mă pierd în detalii, atunci când țin un training și îmi place subiectul?

Fă-ți un plan clar înainte care să cuprindă acele aspecte esențiale, fără de care necunoscătorii subiectului nu s-ar putea descurca în practică. Amintește-ți că ești contratimp și orice aspecte ”nice to have” pot fi discutate ulterior în pauză sau oferite participanților într-un hand-out.

Intreaba un trainer 5 Denisa Jecan

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.