Articole

Întreabă un trainer #6

Ce se află în cercul meu de control în sala de training?

Propriile cogniții, emoții și propria atitudine. În rest, orice poate merge altfel (ca să nu spun prost) decât am pregătit. Noi îl avem ca simbol a tot ce se poate da peste cap chiar înainte de training pe Humbold, maimuța care ne ia curentul, ne strică laptopurile, ne schimbă sala sau ne încurcă materialele.

Cel mai mare control ca trainer (și nu numai) îl ai când accepți că nu ai nici un fel de control asupra a ceea ce e înafara ta.

Intreaba un trainer 6 Gabriela Hum

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.