Articole

Întreabă un trainer #7

Tips & tricks în situația în care participantul pune o întrebare despre care, ca trainer, nu știi răspunsul.

Este firesc să nu știi totul, dar încearcă să nu scoți asta în evidență răspunzând simplu cu „nu știu”. „Am nevoie să mă mai documentez ca să vin cu un răspuns complet, revin mâine sau pe e-mail” – e o variantă mult mai bună. Și nu uita să revii cu răspunsul.

Intreaba un trainer 7 Ovidiu Damian

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.