Articole

Întreabă un trainer #8

Pe ce se focusează mai exact coaching-ul organizațional? Care este diferența dintre coaching organizațional și business coaching?

Coaching-ul organizațional are în focus sănătatea organizației din perspectiva oamenilor care fac parte din organizație după principiul „angajați fericiți – organizație sănătoasă” în scopul transformării organizației ca sistem. Business coaching-ul se raportează la organizație din perspectiva sănătății financiare după principiul „primordială e sănătatea financiară.

Aceasta este doar o abordare dintr-o multitudine și are scopul strict de a departaja metodic cele două forme de coaching.

Intreaba un trainer 8 Sergiu Maxim

Colaborarea este prin definiție o capacitate interactivă, nu are granițe, nici limite. Pornind de la această idee, proiectul Întreabă un Trainer se axează pe a ține legătura cu cei care am parcurs și/sau parcurgem împreună călătorii de dezvoltare și învățare și să facem transparente, totodată, părți din munca noastră.

Dacă ai o întrebare sau curiozitate despre viața și munca de trainer, despre coaching, consiliere în carieră sau teme de dezvoltare personală, le așteptăm cu drag! Acestea pot fi adresate completând formularul de mai jos. Întrebarea poate fi adresată oricărui trainer sau a unui în special, dacă dorești să-ți răspundă cineva anume. Atât întrebările, cât și răspunsurile, se vor publica în fiecare săptămână pe pagina noastră de Facebook.