Evenimente

Kit de călătorie prin… viața mea! – prima ediție

În perioada 4 octombrie 2018 – 16 mai 2019, a avut loc prima ediție a atelierelor pentru dezvoltare Kit de călătorie prin… viața mea!, unde participanții au descoperit care le sunt resursele și ce îi poate ajuta să-și trăiască viața așa cum își doresc.

Pe parcursul celor 16 întâlniri, am abordatat diferite fațete a ceea ce înseamnă a fi, a gestiona, a relaționa și a decide – verbe care ne definesc viața.

Participanții au fost însoțiti de șase traineri cu experință, care au făcut învățarea mai ușoară: Gabriela HUM, Sabina POP, Szerena SEER, Eugeniu Chelaru, Smaranda STAN și Gavril HABA.

La finalul acestei călătorii de autocunoaștere și dezvoltare personală, ne-am dorit să aflăm cum a fost experiența drumeților și împărtășim cu drag ce ne-au transmis.

Am avut o experiență foarte frumoasă cu trainerii și colegii de grup în această călătorie. Aș relua-o oricând, abordând și alte subiecte relevante pentru dezvoltarea și cunoașterea personală. Mi-a plăcut foarte mult că s-a putut observa în dinamica de grup evoluția pe care am avut-o fiecare și influențele pe care le-am luat unii de la alții. Până la final, am creat un mediu sigur în care puteam să ne deschidem și să abordăm subiecte personale, cu un impact emoțional mai puternic. Mi-a plăcut relația pe care am reușit să o construim cu trainerii, în special cu cei cu care am avut mai multe întâlniri. Temele abordate au fost interesante și am rămas cu câte ceva din fiecare atelier: informații, activități, povești. Cred că, o astfel de experiență e un început bun în dezvoltarea personală prin care oricine se poate familiariza cu aspecte personale importante și mai puțin conștientizate în viața de zi cu zi. Și, în plus, e un mod bun de a socializa și a te expune la diverse situații. Vă mulțumesc pentru experiență și, dacă va fi să fie, aștept un kit de călătorie 2.0!

Ana M. TEGZEȘIU

Am plecat cu un geamantan gol într-o călătorie interesantă în care am întâlnit oameni frumoși și ghizi minunați. Eu, personal, am închis un cerc în ceea ce privește dezvoltarea personală și acum sunt dispusă să împărtășesc și să dau mai departe tot ce am adunat în geamantan. Recomand cu încredere o astfel de călătorie.

Octavia CHIȘ

Pe scurt, mi-a plăcut modul relaxat, blând de transmitere a informațiilor, o bună acoperire a celor mai relevante concepte ale vieții psihice, comunicare interactivă și exerciții care ne implicau pe toți. S-a creat astfel contextul pentru o reală deschidere și colaborare a participanților. Mulțumesc mult pentru această călătorie inedită!

Tudor SBÎRCEA

Vă dorim să vă fie de folos ceea ce ați adunat pe parcursul întâlnirilor în Kit-ul pentru A FI, Kit-ul pentru A DECIDE, Kit-ul pentru A GESTIONA și Kit-ul pentru A RELAȚIONA, pentru călătoria fiecăruia dintre voi, călătorie numită „viață”!