Evenimente

Serile MORENO – Omul care a adus voia bună în psihoterapie

Pentru al treilea an consecutiv, în luna noiembrie, avem plăcerea să vă invităm la un eveniment care aduce în lumină concepte din psihoterapie, utile în viața de zi cu zi.

În 2018, prima ediție a fost despre teme existențiale, având ca punct de plecare cărțile psihoterapeutului Irvin YALOM. În 2019, l-am adus în atenția publicului pe Carl Gustav JUNG, abordând teme ale psihologiei abisale.

Ediția 2020 îl prezintă pe Jacob Levy MORENO, în cadrul unui eveniment valoros: Serile MORENO: Omul care a adus voia bună în psihoterapie.

Psihiatru de origine română, cu studii de psihiatrie la Viena și emigrat în SUA în 1925, Jacob Levy MORENO este binecunoscut pentru impactul său asupra terapiei de grup. Este fondator al psihodramei– metodă de grup ce explorează adevărul subiectiv prin tehnici de improvizație dramatică și schimb de rol. Psihodrama este considerată azi una dintre cele mai populare forme de psihoterapie „creativă”.

Și atunci eu te voi privi cu ochii tăi și tu mă vei privi cu ai mei.
Și când îmi vei fi alături îți voi lua ochii și-i voi pune în locul alor mei, și tu vei lua ochii mei și-i vei pune în locul alor tăi.
O întâlnire în doi: ochi în ochi, față în față.

Jacob Levy MORENO „Invitație la o întâlnire”

Timp de patru săptămâni, de la 18:30 la 20:00, online pe ZOOM, vă propunem să vă petreceți altfel serile de miercuri, simțind și trăind psihodrama din perspectiva spontaneității și a veseliei.

 • 4 noiembrie 2020
  Cine ești dumneata, domnule Moreno?
 • 11 noiembrie 2020
  Intenționăm, sperăm și putem face împreună
 • 18 noiembrie 2020
  Ateliere de psihodramă
 • 25 noiembrie 2020
  Moștenirea lui Jacob Levy Moreno

Vom avea invitați psihoterapeuți și traineri care folosesc în munca lor metode de acțiune inspirate din viziunea moreniană.

Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri. Pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formular-ul online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul HUMANCO, cu câteva zile înainte de eveniment.

Vă așteptăm cu mare drag

4 noiembrie 2020

Cine ești dumneata, domnule Moreno?

Invitați: Adriana OACHIȘ, Sabina POP, Silvia ZBUCEA, Simona VLAD

11 noiembrie 2020

Intenționăm, sperăm și putem face împreună

Invitat: Irina ȘTEFĂNESCU

18 noiembrie 2020

Ateliere de psihodramă

Atelierele se vor derula simultan. Vă rugăm să optați pentru atelierul dorit completând formularul de înscriere aferent.

Atelier #1

Rolul: posibilitate infinită de testare a realității

Invitați: Sabina POP & Monica ȘARTO

Atelier #2

În culisele ambivalenței

Invitați: Adriana OACHIȘ & Simona VLAD

Atelier #3

Călătorie spre mine cu tine

Invitați: Attila DEAK & Mária ORBÁN

25 noiembrie 2020

Moștenirea lui Jacob Levy Moreno

Invitat: Mihaela BUCUȚĂ

Locuri disponibile:
0 din 100

Înscriere atelier

Serile MORENO
Moștenirea lui Jacob Levy Moreno
25 noiembrie 2020

Pentru această întâlnire, numărul maxim de participanți înscriși a fost atins.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Mulțumim partenerilor care sunt alături de HUMANCO în acest proiect: Societatea de Psihodramă „J.L. Moreno”, Asociația Română de Psihodramă Clasică, Flux Training and Consultancy, Asociația de Psihoterapie Pozitivă, ATU Consulting, Editura Treiși Cluj.com.