Articole

[Video] Kit de sănătate emoțională – final de proiect

Kit de sănătate emoțională este un proiect HUMANCO prin care ne-am propus să aducem mai aproape de fiecare instrumente de gestionat emoții, de făcut un mai bun management al timpului, de creat rutine – resurse utile pentru a face față perioadei prin care trecem în prezent.

După 6 săptămâni și 11 filmări, am ajuns la finalul acestui proiect printr-o întâlnire comună cu trainerii implicați în realizarea acestuia: Gabriela HUM, Smaranda STAN, Diana BERINDEI, Răzvan GOGA, Ana PASCARU, Ramona POP și Delia SFECHIȘ (care nu a putut să ni se alăture, dar știm că ne-a ținut pumnii).

Pe această cale, dorim să îi mulțumim colegului nostru Ovidiu DAMIAN – cel care a moderat discuția și a contribuit la o experiență frumoasă și memorabilă, în echipă.

Cu toții am fost de acord că zilele petrecute cu ceea ce am avut de făcut în cadrul Kitului au fost zile pline, cu destule provocări tehnice, cu multă muncă și creativitate. Atunci când am pornit la drum, ne-am gândit că facem acest proiect pentru toți cei care se află în situația de carantină, respectiv cei care sunt nevoiți să își schimbe modul de viață și să se adapteze unei situații nemaiîntâlnite până acum. Au rezultat astfel 11 „pastile” accesibile pentru fiecare dintre noi:

Acum, la final, am realizat că acest proiect a fost, în primul rând, pentru noi. Am citit, ne-am documentat, ne-am întâlnit cu echipa pentru ca să gândim structura și să facem schimb de idei, să depășim dificultățile tehnice, pentru ca materialul final să inspire și să aducă mai mult echilibru în viețile noastre. Abia acum ne-am dat seama că nici nu știm cum și când au trecut cele 6 săptămâni!

Creativitatea – resursă valoroasă în adaptare

Din 15 mai 2020, conform comunicatelor oficiale, ne așteaptă o altă perioadă în care vom fi nevoiți să ne readaptăm. O nouă schimbare, în care vom fi puși în situația de a decide fiecare CE facem și, mai ales, CUM facem lucrurile în viața noastră.

Încheiem Kitul de sănătate emoțională, dar deschidem un alt proiect: Creativitatea – resursă valoroasă în adaptare. Un proiect care sperăm că va fi util perioadei următoare. Am fost plăcut surprinși să vedem că oamenii la care ne-am gândit și pe care i-am invitat să fie alături de noi au răspuns pozitiv, cu entuziasm și nerăbdare.

De data aceasta, vom avea invitați din domenii diferite (istorie, socionomie, biologie, literatură, marketing etc.), oameni care ne vor împărtăși despre cum anume creativitatea a influențat domeniul în care profesează.

Vă așteptăm cu drag în fiecare seară de marți, de la 19:00 la 19:45, pe pagina de Facebook HUMANCO.